FELLESGODERFELLESAREALER

NYHOLMENFELLESAREALER

I dagens samfunn er tid blitt en mangelvare, og man glemmer ofte  at det er de små øyeblikkene som gjør livet så stort.

Livet i ny leilighet skal være enkelt. Tidkrevende gjøremål som vedlikehold, hagearbeid og snømåking byttes på Nyholmen ut med velholdte og pent beplantede fellesområder med bålgrue og sitteplasser som byr opp til å bruke tiden sammen.

Uteområdet skal være til glede både for de som bor der og for deres gjester. Det blir opparbeidet til å kunne ivareta både store og små med hyggelige sitteplasser, og lekeplass med apparater for barna.

Hver boligenhet har også eierandel i et fellesrom som kan brukes til det som beboerene selv måtte ønske. Her vil det bli plass til både samlinger for sameiet, og selskaper med familie og venner.

Det blir så mye enklere å nedskalere fra større bolig til leilighet når man har tilgang på goder som fellesrom og treningslokaler. Utbygger gir sameiet en engangssum på kr 100.000,- for å kjøpe det utstyret som måtte ønskes.

Vi ønsker å tilrettelegge for at våre beboere skal nyte fordelene med å bo så nært havet – så vi stiller med kajakker og redningsvester til gratis disposisjon. Det blir også tilrettelagt et område for å vaske brukt utstyr.

Her på Nyholmen får beboerne også felles dusj og badstu – som leder rett ut til sjøtrappen. Trappen er praktisk i forbindelse med å sjøsette kajakker, padlebrett og annet utstyr, samt gjør det enkelt og trygt for den som vil nyte et forfriskende bad.

Bilde-6---Fellesrom_V05-(3)
Bilde-6---Fellesrom_V05-(3)lav

© Consept Eiendom 2023 | Design & Kode Aventura Studio AS