FOR CONSEPT EIENDOM

Personvern og informasjonskapsler

Personvernerklæringen handler om hvordan Consept Eiendom samler inn og bruker informasjon om besøkende på våre nettsteder. Erklæringen inneholder informasjon du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt (personopplysningsloven § 19), og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger (personopplysningsloven § 18, 1.ledd).

Consept Eiendom er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger, og du kommer i kontakt med oss ved å sende en epost til personvern@consepteiendom.no. Det er frivillig for de som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester som å registrere deg som interessent. Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert.

Webanalyse og informasjonskapsler (cookies)

Som en viktig del av arbeidet med å lage et brukervennlig nettsted, ser vi på bruksmønsteret til de som besøker nettstedet. For å analysere informasjonen, bruker vi analyseverktøyet Google Analytics.

Google Analytics bruker informasjonskapsler/cookies (små tekstfiler som nettstedet lagrer på brukerens datamaskin), som registrerer brukernes IP-adresse, og som gir informasjon om den enkelte brukers bevegelser på nett. Eksempler på hva statistikken gir oss svar på er; hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes. Ingen av informasjonskapslene gjør at vi kan knytte informasjon om din bruk av nettstedet til deg som enkeltperson.

Informasjonen som samles inn av Google Analytics, lagres på Googles servere i USA.

Mottatte opplysninger er underlagt Googles retningslinjer for personvern.

En IP-adresse er definert som en personopplysning fordi den kan spores tilbake til en bestemt maskinvare og dermed til en enkeltperson. Consept Eiendom anonymiserer brukerens IP-adresse før informasjonen lagres og bearbeides av Google. Dermed kan ikke den anonymiserte IP-adressen brukes til å identifisere den enkelte brukeren.

Vår behandling av personopplysninger

Consept Eiendom AS behandler personopplysninger til følgende hovedformål:

– Behandling av personopplysninger for å oppfylle avtaler med kunder om kjøp av bolig

– Behandling av personopplysninger for å markedsføre boligprosjekter

– Behandling av personopplysninger som ledd i selskapets kontrolltiltak

Hvor lenge lagrer vi personopplysningene dine?

Personopplysninger vil ikke bli lagret lenger enn det som er nødvendig for å oppfylle formålet med behandlingen eller lovpålagte plikter vi har i forbindelse med salg av prosjekterte boliger.

Videre vil vi slette personopplysninger om deg som dersom du ber oss om det, med mindre vi har en lovpålagt plikt eller annet rettslig grunnlag til å oppbevare personopplysningene videre.

Får andre tilgang til dine personopplysninger?

Vi vil dele dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig for å oppfylle våre rettslige forpliktelser.

Dine personopplysninger lagres i systemer som leveres av våre underleverandører.

Utover dette vil vi ikke dele dine personopplysninger med andre virksomheter med mindre du samtykker til dette.

Bruk av databehandlere

Consept Eiendom inngår databehandleravtale med alle virksomheter som behandler personopplysninger på vegne av oss. Våre databehandlere kan ikke behandle dine personopplysninger på annen måte enn slik som er avtalt med oss og beskrevet i denne personvernerklæringen.

Hvor lagres dine personopplysninger?

Personopplysninger som behandles av Consept Eiendom lagres på servere hos våre leverandører. Disse serverne er lokalisert innenfor EU- og EØS.

Hvor innhenter vi personopplysninger?

Vi innhenter personopplysninger fra flere skjema på vår hjemmeside samt prosjektenes egne nettsider.

Nyhetsbrev

Som interessent vil du kunne motta nyhetsbrev vedrørende våre prosjekter. Disse opplysningene deles ikke med andre virksomheter, og slettes når vi får beskjed om at du ikke lenger ønsker å motta informasjon fra oss. Opplysningene slettes også om vi får tilbakemelding om at e-postadressen ikke lenger er aktiv.

Bestill prospekt

Når du registrerer deg for å motta prospekt på prosjekter som ligger ute for salg på våre nettsider eller finn.no ber vi deg registrere navn, epost, mobilnummer og adresse. Opplysningene deles ikke med andre.

Meld din interesse

På våre prosjektsider kan du melde interesse for prosjekterte boliger vi har til salgs. Her ber vi deg registrere ditt navn, telefonnummer og e-postadresse. Opplysningene deles ikke med andre.

Klager

Ta selvsagt gjerne kontakt med oss dersom du har spørsmål eller bekymringer til hvordan vi behandler dine personopplysninger! Dersom du mener at vår behandling av personopplysninger bryter med disse reglene eller personvernlovgivningen, herunder personopplysningsloven eller personvernforordningen (GDPR), så kan du også klage til Datatilsynet. Du finner informasjon om hvordan kontakte Datatilsynet på Datatilsynets nettsider: www.datatilsynet.no.

Endringer

Vi kan måtte endre informasjonen om behandling av personopplysninger fra tid til annen, bl.a. som følge av endringer i nettsidene eller våre tjenester, eller dersom det skjer endringer i regelverket om behandling av personopplysninger. Endres denne informasjonen, vil vi gjøre deg oppmerksom på det dersom vi har dine kontaktopplysninger. Ellers vil oppdatert informasjon alltid finnes lett tilgjengelig på våre nettsider.

Consept Eiendom

+47 97 54 20 00
tromso@consepteiendom.no
Strandvegen 106, 9006 Tromsø

Salgsansvarlig

Kjetil Rusten
+47 91 67 00 00

Salgsansvarlig

Stine N. Pedersen
+47 91 12 34 69

© Consept Eiendom 2022 | Design & Kode Aventura Studio AS